Over mijLeuk dat je even komt kijken!


Ik ben Anne. In november ben ik twintig jaar geworden. Ik woon in een klein dorpje in Noord-Brabant, bij mijn ouders en twee jongere zusjes. Sinds twee jaar heb ik een vriendje, die woont in Rotterdam. Elk weekend zien we elkaar en dat is echt niet genoeg!
In 2010 heb ik mijn vwo diploma gehaald. Nu studeer ik Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Op de basisschool wilde ik altijd 'juffrouw' worden en speelde ik vaak 'juffrouwtje' met mijn jongere zusjes. Op de middelbare school is dit veranderd in pedagoog. Studeren kost (helaas) erg veel tijd, daarom ben ik daar ook het grootste gedeelte van mijn tijd mee bezig. 


In mijn vrije tijd ben ik graag aan het handwerken. Ik hou van patchwork, quilten, borduren, breien en kleding maken. Dit doe ik al van kleins af aan. Ik heb het geleerd van mijn moeder en een beetje van mijn oma, maar ik heb het vooral zelf uitgezocht en uitgeprobeerd.
Ook kijk ik graag een mooie film, lees ik graag goede boeken en geniet ik van lekkere chocolade.


Ik ben dit blog Little Blue Pieces begonnen om te schrijven over mijn hobby's. Zo kan ik terug kijken wat ik allemaal heb gemaakt en dit met anderen delen.


Kijk nog even rond, ik hoop dat je het leuk vind!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...